Velkommen til bloggen

Hjem » BLOG » På fjellet i Canada 2

På fjellet i Canada 2

Fjellene og områdene rundt dem i Canada er minst like fasinerende som dem vi har her i Norge. Her kan man virkelig få mange flotte naturopplevelser sommer som vinter som virkelig frister til gjentakelse. Med en så flott natur og et så rikt dyreliv passer det for de fleste som liker og ferdes i fjellene og ta sin ferie her oppe. Med mange aktiviteter som det er lagt opp til i områdene rundt hotellene blir det nok garantert en suksessfull ferie.

Lodgen Lodge

I mellom de to små byene Porto Rico og Ymir i British Columbia ligger Lodgen Lodge, med Salmo river og Quarts Creek rett ved. Med fjellene Mount Dundee, Red Mountain, Mount Verde og Commonwealth Mountain rett ved er det duket for mange flotte turer i området sommer som vinter. Her kan du velge mellom fire forskjellige typer hytter som Elise Cabin, Heritage Cabin, Cottonwood Cabin og Gold Cup Cabin. De har alle god standar og ligger for seg selv så du ikke blir forstyrret av de andre beboerne her. Ett virkelig fredelig og rolig sted dette. Her finner man badestrender, et flott dyreliv, fjellklatring eller bare en spasertur i fjellet på godt merkede løyper. Golfbane er det også i nærheten for de som vill prøve seg der. Litt mere fart får man om man blir med på elverafting som arrangeres hele tiden.Fisking, seiling, kano og kajakk utleie, dykking og paragliding er noen av aktivitetene på sommeren. På vinteren har man flere alpinbakker og velge imellom, eller man kan ta seg en tur i de oppgåtte løypene eventuelt gå seg en tur i løs snøen gjennom skogsområdene rundt i området. Man kan ta seg en tur på truger eller bli med på en sledetur med trekkhunder. Veldig mange gode aktiviteter som man kan bli med på her.

Heather Mountain Lodge & Cabins

Heather Mountain Lodge & Cabins

Ved nordenden av Glacier National Park i British Columbia ved Rogers Pass finner man Heather Mountain Lodges & Cabins. Stedet ligger flott til rett ved elven Ventego Creek som munner ut i Kinbasket Lake ikke så langt unna. Dette området egner seg veldig godt til fjellvandring sommer som vinter. Det er mange løyper i området i Heather Mountain, Mount Pears, Mount Hennessey, Mount Rogers og The Camels er flotte fjell og ferdes i. Her kan man gå på egenhånd eller bli med på turer med guide om man foretrekker det. Ellers så frister de med hang gliding, helikopterturer, sykkelturer, fisking og kanoturer. Her kan man velge og bo i selve hotellet eller leie seg en egen liten hytte på området.

Helmcken Falls Lodge

Rett ved inngangen til Provinsial Park Wells Grey i Clearwater ligger Helmcken Falls Lodge. Her har man Tabl Mountain og Trophy Mountain ikke langt unna som frister med noen flotte turer. Her kan du få leid deg hest og utforske området på egenhånd eller bli med på turer som varer over flere dager om man vil. Helmcken Falls er en av de største vann fallene i Canada og er verdt et besøk, det er en rute som heter Rim Trail som tar deg nesten helt bort til vannfallet.

Golf, kanoturer og båtturer finner man også her.