Velkommen til bloggen

Hjem » BLOG » Himalaya

Himalaya

Fjellet er ett fantastisk flott sted og tilbringe på ferier og turer, utforske og virkelig nyte den flotte naturen og dyrelivet der oppe er flott måte og slappe av på. Mange bruker også fjellet til forskjellige aktiviteter både sommer som vinterstid, utrolig mange muligheter også for de som liker en aktiv ferie. De fleste stedene som driver med overnatting oppe i fjellene har lagt det godt til rette sånn att alle kan få de tilbudene de vil ha, store og små.

The Orchard at Peora Estate

Oppe i Himalaya fjellene finnes det ganske mange flotte fjellstuer, små koselige intime plasser og store steder som det er ganske mye folk på. The Orcard at Peora Estate er ett ganske lite og intimt overnattings sted. Det ligger ved Kumaon Hills rett ved byen Talla Peora. Det ligger kjempeflott til oppe i fjellsiden og har en utrolig flott utsikt utover dalen under og videre innover i fjellet. Stedet er nok litt over vanlig standard med en god del luksus, men mange foretrekker jo det også. Det er gode turmuligheter rundt omkring i området hvor man kan studere dyrelivet og den vakre naturen. Det er også lagt opp til safariturer som man gjerne kan bli med på, kanskje greit og ta turen med lokalkjente i området de første turene. Her ligger det også flere templer som det er verdt og ta en tur innom, The Mahamrityunjay er en av de eldste og største i området. Hoved templet her er Nageshwar som er ett yndet mål for turistene. Ellers er det flere steder som er kulturelle gamle attraksjoner i området, nok og få med seg om man er interessert i historie og kultur.

Soulitude in the Himalayas

Soulitude in the Himalayas

Ved den lille byen Gangar ligger fjellstuen Soulitude in the Himalayas, også flott plassert oppe i fjellsiden med en flott utsikt. I området rundt er det mange muligheter, både for de aktive og for de som liker og ta det med ro. Paragliding, zip lining, golf, museum, en tur ut på Naintail sjøen eller en tur innom Chitai templet. Det er også muligheter og ta seg en ridetur alene eller med guide i området, da kommer man jo nær naturen og dyrelivet her oppe.

Te Aroha

Rett ved byen Dhanachuli finner man fjellstuen Te Aroha, også plassert oppe i fjellsiden. Te Aroha betyr Mountain og love, ett passende navn på stedet. Også her er det en fantastisk utsikt utover området rundt, en flott måte og sette opp disse fjellstuene oppi fjellsiden for og virkelig gi gjestene en spesiell opplevelse. Fjellstuen er en ombygd herskapsbolig som også inneholder mange antikke skatter som eierne har samlet inn på sine reiser verden rundt. Blir nesten som ett lite privat museum dette stedet. Egen kafe og spa har man også her samt gode turmuligheter i området rundt. Ikke langt unna har man Chauli Jail naturpark, Bhalu Gaads Waterfalls, Mukteswhar Dham Temple, Bhimtal Lake, Mukteswhar tempel og Naukuchia Tall. Zip liner og fiskemuligheter er også noe man bli med på om man ønsker. Ett flott område som passer de fleste.