Velkommen til bloggen

Hjem » BLOG » Alaskas fjell

Alaskas fjell

Fjellturer er en flott måte og koble seg ut i fra dagliglivets stress og mas. Det er spesielt populært og dra til fjells i både vinterferien og i påsken.

Det og ferdes i fjellet på vinterstid kan bli en utrivelig opplevelse om man ikke er forberedt med godt utstyr og følge med på værmeldingene. Været skifter utrolig fort og man må være forberedt på det meste.

Alaska Gold Creek Lodge

Ett virkelig flott sted og overnatte i Alaska er Alaska Gold Creek Lodge, det ligger flott til ved elven Naknek River. Denne elven kommer i fra innsjøen Naklek Lake og er godt kjent for sitt gode fiske.

Stedet har hytter som ligger flott til langs elven, her kan man virkelig nyte naturen fult ut.

Stedet har mange aktiviteter man kan velge mellom, fiske er jo selvsagt tingen her. Men man kan gjerne finne på mange andre ting her, kanopadling, bjørnesafari, turer opp i fjellene rundt, fly turer, helikopter turer, ATV turer fotosafari og masse annet.

Man får garantert ett flott opphold her.

Silver Salomon Creek Lodge

Ett annet flott sted for fiske er Silver Salomon Creek Lodge, det ligger rett ved elven med samme navn og ikke langt unna Silver Salomon Lakes.

Her har man elv, sjø og fjell i en flott kombinasjon nesten rett utenfor døren.

Dette området er også godt kjent for og ha mange bjørner og det skjer nok innimellom at de rusler rundt hyttene her.

Bjørnesafari er jo nesten ett must når en er her, kajakk, fiske, fjellklatring, fotosafari og fugle titting er populære aktiviteter her.

Silver Salomon Creek Lodge

Stedet ligger inne i Lake Clark Nasjonalpark og har mye flott natur og vise frem. Matanuska Lodge

Rett ved Matanuska River ligger Matanuska Lodge, her er det mere luksus en i et vanlig hotell eller lodge oppe i fjellene.

Stedet ligger flott til rett ved isbreen med samme navn, Matanuska.

Her kan du bli med på isbre klatring, is klatring, en rafting tur nedover elven som går igjennom isbreen, skiturer, zip line og guidede turer for og se på dyrelivet i nærheten.

Her har man også Jacuzzi og hot tub bad utendørs, bare nyte livet med den flotte naturen.

Tower Rock Lodge

Ved Kenai River ligger Tower Rock Lodge flott til, dette stedet har spesialisert seg på fisking i nærområdet som attraksjon for sine gjester.

Dette stedet går også under det litt mere luksus preget overnattings steder som her i området.

Som nevnt er det fisking som er det store temaet for gjestene her, det fiskes King Salomon, Silver Salomon, Sockeye Salomon og en type halibut fiske. Det er jo sesongbetont fiske dette så man må følge med på kalenderen for å finne den rette tiden på året til sin type fisking.

Du kan fiske omtrent rett utenfor lodgen eller leie deg en båt og ta turen utpå elven rett ved. For de litt mere ivrige fiskerne kan man bli med flyet oppover i fjellet og fiske i de mange elvene som er der oppe.

En flott tur får man garantert med både fisk og flott natur og ett yrende dyreliv.